Всички отбори на БК „Асеновец“ имат мачове тази събота, 21-ви януари. Мъжете ще играят с Олимпия, Ямбол, а момичетата до 12 години – със Септември, а 14- и 16-годишните ще се изправят срещу Левски.

Два мача изиграха мъжете от БК „Асеновец“ от началото на новата година. За съжаление те не успяха да надделеят над своите съперници Хебър и Димитровград, но тази събота имат възможност да реализират първата си победа за 2023 г. Мъжкият отбор на асеновградския клуб ще се изправи срещу Олимпия, Ямбол. Следващата събота пък, на 28-ми януари, мъжете от Асеновец ще играят с Кралете на долината.
И другите отбори на клуба имат мачове тази събота. 12-годишните ще излязат срещу Септември 97. 14- и 16-годишните, в Елитна група „Запад“, ще играят с Левски. Това ще са първите мачове за годината за момичетата от Асеновец. Пожелаваме им успех!
Иначе трябва да споменем и че след като няколко месеца, заради ремонта на спортна зала „Асеновец“, отборите нямаше къде да тренират, от около седмица, те възобновиха тренировките в друго помещение, предоставено им безвъзмездно за тази цел. По този повод от клуба благодариха на Ангел Стоилов и на всички, помогнали с труд и средства за извършване на ремонт на помещението, така че то да се превърне в спортна зала.