За опасен, пропаднал тротоар на ул. „Цар Иван Асен II“ сигнализират граждани. На мястото има няколко случая с паднали хора, повечето от които са се разминали с леки наранявания.

На пръв поглед тротоарът на ул. ул. „Цар Иван Асен II“ №74 е наред. Минавайки през него обаче е възможно да се спънете неприятно. За съжаление точно това се случва вече доста често тук, споделят граждани и най-вече работещите в търговските обекти наблизо, които неведнъж са ставали свидетели на подобни инциденти. Наскоро жена е счупила ръката си, спъвайки се тук и падайки на тротоара.

Хората не забелязват вдлъбнатината, което я прави още по-опасна. Ако я забележат все пак, се стремят да я заобиколят. Настилката всъщност е пропаднала, като няма информация по каква причина точно. Дали е подаден официално сигнал до Общината също не стана ясно, по време на нашата проверка, но работещите в района споделиха, че все пак са сигнализира служители на общинската администрация.

ТВ САТ КОМ сигнализира Община Асеновград за опасния тротоар. Предстои да разберем дали ще бъдат взети мерки и през този участък вече да се преминава безпрепятствено.