Телевизия ТВ САТ КОМ

За опасна вдлъбнатина на тротоар на ул. „Цар Иван Асен II“ сигнализират граждани

За опасен, пропаднал тротоар на ул. „Цар Иван Асен II“ сигнализират граждани. На мястото има няколко случая с паднали хора, повечето от които са се разминали с леки наранявания.

На пръв поглед тротоарът на ул. ул. „Цар Иван Асен II“ №74 е наред. Минавайки през него обаче е възможно да се спънете неприятно. За съжаление точно това се случва вече доста често тук, споделят граждани и най-вече работещите в търговските обекти наблизо, които неведнъж са ставали свидетели на подобни инциденти. Наскоро жена е счупила ръката си, спъвайки се тук и падайки на тротоара.

Хората не забелязват вдлъбнатината, което я прави още по-опасна. Ако я забележат все пак, се стремят да я заобиколят. Настилката всъщност е пропаднала, като няма информация по каква причина точно. Дали е подаден официално сигнал до Общината също не стана ясно, по време на нашата проверка, но работещите в района споделиха, че все пак са сигнализира служители на общинската администрация.

ТВ САТ КОМ сигнализира Община Асеновград за опасния тротоар. Предстои да разберем дали ще бъдат взети мерки и през този участък вече да се преминава безпрепятствено.

Exit mobile version