Неведнъж сме Ви разказвали историята на Мария панева от Садово. Тя вече се подлага на няколко операции, целящи да спасят ръката й, след като получава диагнозата рак на меката тъкан на дясната ръка. Мария набира средства за скъпоструващото лечение в Турция най-вече с помощта на базари преди празници като Великден, Баба Марта, Деня на жената. Стреми се сама, заедно със своето семейство и приятели, да съберат необходимата сума, която непрекъснато расте. Само преди дни се наложи Мария да претърпи още две операции. За да я изпишат от болницата обаче, трябва да се преведат близо 50 хил.лв. Ето защо тя написа този пост във Фейсбук:

„Мили хора,помогнете ми!
Благодаря на всички вас добри хора,които отвориха сърцата си,отделиха от залъка си и ме подкрепиха в този труден за мен момент! Вчера на 26.12.2023г. премина успешно втората операция. В момента се възстановявам,не могат да ме изпишат от болницата, преди да се заплати сумата от 25 000 eur. Кампанията продължава!
Всяко левче е от значение,всяка една продадена вещ е капка в морето, наречена надежда! Моля ви, добри хора! Не подминавайте, а отворете сърцата си! Аз искам да живея! Помогнете на една майка да бъде до децата си, на един човек да върне надежда в утрешния ден!“

Колкото и човек да желае да се справи сам, понякога силите му не достигат. А когато става въпрос за лечение в чужбина, знаем, че са необходими значителни финансови средства, които едно семейство е трудни и дори невъзможно да осигури. Всеки, който желае да помогне на Мария Панева, може да го направи чрез платформата Павел Андреев https://pavelandreev.bg/campaign/da-pomognem-na-maria или на посочената банкова сметка:

Дарителска сметка- ЦКБ
BG25CECB979010B1768401
BIC: CECBBGSF
Титуляр: Мария Сашова Панева