Без особени притеснения премина Регионалният турнир по тенис на корт за 10 годишни състезатели в град Харманли, единствено последната финална среща се оказа оспорвана, коментира тенис турнирът, треньорът на Габриела Георгиев Петко Иванов, на който неговата състезателка стана фаворит. Самата Габриела каза, че е много радостна от успеха си в Харманли, споделяйки, че е постигнат благодарение на много труд.

Габи се гордее с повече от 30 отличия от състезания, повечето за първи места. Тя е доволна от подкрепата на родителите си, те я насърчават и и казват, че колкото повече се труди, толкова повече купи ще успее да спечели.

Тази събота в град Пазарджик предстои следващо състезание за Габриела, а в края на месец юни в град Пула Хърватска ще се проведе неофициален турнир по тенис на корт за 10 год. състезатели, на който асеновградската надежда също ще участва. На този турнир ходят само победители от турнири по тенис на корт за момичета и момчета. Представители от нашата страна ще са около 10 човека, уточни треньор Иванов.