Акция дарения за Украйна
Акция дарения за Украйна
  • – Нови мъжки, дамски и детски дрехи и обувки (с етикет на производителя);
  • – Спално бельо; Топли завивки – нови или много запазени
  • – Хигиенни материали – дезинфектанти; мокри кърпи; пакетчета кърпички, памперси за бебета; дамски превръзки, сапун, шампоан, душ гел, паста за зъби, четка за зъби и всички останали;
  • – Палатки, фенери, батерии, генератори

Това са необходимите към момента неща, които ще се събират в съвместната благотворителна акция на БЧК Асеновград и Община Асеновград.

Към настоящия момент няма нужда от набиране на хранителни продукти, съобщават организаторите.

Желаещите да помогнат могат да го направят на 10 март 2022г. (четвъртък) от 9:00 до 15:00 часа, на ул. „Изложение“ № 6. (паркинга срещу офиса на БЧК)

Фирми желаещи да направят дарение могат да се свържат на телефон 032/62 71 63. Запитвания на хора, които предлагат осигуряване на жилище /стаи/ за бежанци от Украйна могат да се свържат с тел. 032/ 62 71 63.

Могат да се направят и парични дарения по банкова сметка:

Български Червен Кръст

Уникредит Булбанк АД

BG23UNCR76301077778563

UNCRBGSF                                                                                                                     (За пострадалите от кризата в Украйна)

Всеки, който желае да дари 1 лв. може да изпрати sms на кратък номер 1466.

Организираната акция е вследствие непрестанно нарастващите нужди от подкрепа за пострадалото население в Украйна, съобщават още от Общината и структурата на Българския червен кръст в града.