Преброяване в Градската библиотека

Градска библиотека „Паисий Хилендарски“ продължава да помага на асеновградчани в процеса на преброяването.

Жителите на община Асеновград, които не са успели да се преброят за Национално преброяване 2021 г. в определения срок, могат да го направят в следващите три дни (петък – 8-ми, събота – 9-ти и неделя – 10-ти октомври) в Градската библиотека.

Услугата се предоставя напълно безплатно

На посочените дати на място в Детския отдел на библиотечната институция преброител ще очаква всички желаещи. Тъй като електронната система, чрез която всеки имаше възможност да се преброи онлайн, вече е затворена, представителят на преброяването ще регистрира хората чрез вписване на хартиен носител. От гражданите се изисква единствено да предоставят валидни лични данни, според документа им за самоличност. По-възрастни, трудно подвижни или хора в невъзможност да отидат до библиотеката, могат да бъдат регистрирани от свои близки, които да разполагат с актуалните им лични данни и информация за имотно състояние.

Предвиденото работно време за извършване на преброяването е от 09:00 ч. до 17:00

Припомняме, че входът към учреждението временно се осъществя от страничния вход, разположен от страна на шарените стълби, поради ремонтните дейности на площада.