Кметът на Асеновград д-р Христо Грудев

 

„УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,
УВАЖАЕМИ ОБЩИНСКИ СЛУЖИТЕЛИ,

Поздравявам Ви по повод Деня на българската община – 12 октомври! Съвременният свят изправя всички нас пред трудности и предизвикателства, но съм уверен, че заедно ще успеем да ги преодолеем. Знам, че усилията, които полагате ежедневно за по-доброто бъдеще на Асеновград, ще бъдат оценени и ще спечелят доверието на гражданите на нашата община. Убеден съм, че осъзнавате своята висока служебна отговорност и това си личи в изпълнението на професионалните Ви задължения.

Нашата обществена роля и дълг, като служители на общинска администрация е да отговорим на очакванията на хората. Доказателство за това е, че с всяка изминала година развитието на Асеновград напредва видимо. Можем да се гордеем с постигнатите резултати – печелят се европейски и национални проекти, привличат се инвестиции, подобрява се градската среда, подобряват се обслужването и комуникацията с гражданите.

В днешния празничен ден искам да изкажа благодарността си към всички Вас! Запазете търпението и желанието, с които изпълнявате мисията си. Нека заедно да градим бъдещето на Асеновград! Уважавайте се взаимно и не забравяйте, че всички ние работим в екип, за да отстояваме и оправдаваме очакванията и правото на гражданите за по-висок стандарт на живот.“

С тези думи кметът на Асеновград д-р Христо Грудев се обърна към всички общински служители, по повод Деня на българската община – 12 октомври.