Десетки почитатели на клутурата събра премиерата на третата книга „Българска динамична йога“ от поредицата „Път към съвършенството“. Автор на произведението е асеновградчанинът Дамян Глуховски. Събитието се състоя в камерната зала на библиотека „Паисий Хилендарски“ в Асеновград. В третата от общо шестте книги, предвидени да съставят поредицата, Дамян Глуховски не изневери на традицията. И тук той продължава да разкрива неосъзнатите възможности да живеем разумно и мъдро, в съзвучие с природните закони, които управляват Вселената.
   Мнение за новата книга на Глуховски, изрази пред нашата камера и човекът, който имаше честта да представи четивото пред присъстващите на премиерата гости, а именно- професор Огнян Сапарев. Той разкри, че е удивен от волята и мисленето на Дамян Глуховски. Професор Сапарев сподели, че е прочел и трите книги от поредицата и вярва, че онова, което пише вътре, е напълно изпълнимо и наистина, само ако иска, човек може да достигне до желания релузтат.
И в тази трета книга от поредицата „Път към съвършенството“ Дамян Глуховски не пропуска да отбележи, че никой човек не би успял да постигне себеусъвършенстването без трудолюбие, воля и без вяра в безкрайните възможности на човешкото тяло и дух.
   Припомняме, че първите две издания от „Българска динамична йога“ носят имената „Духът на истината- духовно израстване“ и „Гимнастика за ума“.