ФК "Шипка старс"
През месец февруари състезателите от ФК „Шипка старс“ се представиха успешно в няколко футболни първенства, предстои им участие в още престижни турнири.
Едно от запомнящите се представяния е на най-малките състезатели на ФК „Шипка старс“. 7-годишните футболисти от клуба успяха да станат първенци в благотворителния турнир за купа „Лион“.
Момчетата от набор 2011 година, пък, се пребориха за третото място на един от най-големите турнири в България- купа „София“. Децата се представиха блестящо, въпреки че се състезаваха срещу година по-големите от тях батковци от набор 2010 година, коментира треньорът на клуба Димитър Илиев. Той съобщи, че индивидуалната награда за защитник на турнира за купа „София“ е спечелена от 11-годишният футболист от ФК „Шипка старс“- Кристиян Сариев.
Друго спортно предизвикателство за асеновградските футболисти ще бъде турнирът „Кронос къп“, който ще се проведе в град Пловдив. Талантливите футболисти от всички възрастови групи, състезаващи се за ФК „Шипка старс“, ще вземат участие в турнира.
През настоящата седмица в това състезание ще се включат най-големите от набор 2009 година и най-малките състезатели от набор 2015 година.
От ръководството на клуба обявиха, че школата на ФК „Шипка старс“ продължава да набира деца при възрастови групи от 2009 година до 2016 година.
ФК Шипка старс
ФК „Шипка старс“