Сигнал недовършен ремонт
Сигнал недовършен ремонт

„Преди 2 месеца се разкопа пътя пред СБА за полагане на ел. кабел но не се възстанови в нормалния му вид. Желая, да се направи проверка кой е отговорен за възстановяването на пътя и да изискате да го извърши!Поздрави!“ Това е написал Димитър Аврамов, управител на СБА Асеновград, в портала за сигнали на сайта на Община Асеновград.

Наш екип провери ситуацията по сигнала на асеновградчанина. Видно и от снимките, запълненият след полагането на ел. кабели изкоп, е започнал да сляга. При евентуални валежи на дъжд или сняг, пръстта ще потъне дотолкова, че преминаването на автомобили ще стане невъзможно, а при условие, че неасфалтираният, потъващ участък не е и обозначен – и опасно.

Изкопът се намира на изхода на града към с. Козаново, на площадката пред входа на СБА Асеновград, на улица „Козановско шосе“ №1. Освен, че ежедневно оттам минават десетки автомобили, мястото е и обръщало на автобусите от градския транспорт.

Подалият сигнала Димитър Аврамов се надява изкопът да бъде запълнен, а мястото асфалтирано в най-скоро време от служителите на енергодружеството.

ТВ САТ КОМ изпрати официално запитване към ЕВН за евентуалните срокове, в които компанията трябва да възстанови разкопания участък. До момента обаче отговор от дружеството няма.