25 спечелили от играта на МЗ за ваксинирани срещу ковид

Имената на първите 25 печеливши с поощрителна награда на Министерството на здравеопазването за извършена ваксинация срещу ковид, вече са ясни.

Всички печеливши от играта на Министерството на здравеопазването ще получат смарт часовници. Техните имена са: А. РАЕВА, К. ЗЛАТЕВА, С. ШИЛКОВА, А. ГЕОРГИЕВА, Х. НЕНОВ, Й. ШИШКОВ, Л. НИКОЛОВА, И. КОЮВ, П. ПЕЕВ, Т. МАКЕДОНСКА, М. ДЕКОВ, Н. МАНЕВА, С. ПАВЛОВ, А. ГЕРГИШАНОВА, И. ГРИГОРОВ, Ц. РУСЕВА, В. ЕРВАНТЯН, Е. ХРИСТОВА, М. СТОИЛКОВА, Й. ПЕТРОВА, Е. РАДАНОВА, Ц. ЦАНКОВ, А. ГЕГОВА, П. КАРЛСОН, И. ГЕОРГИЕВ-КАТАЛОЕВ.

Печелившите ще получат потвърждение, че са изтеглени в жребия чрез e-mail  и/или чрез обаждане по телефона в деня на провеждане на жребия.

Необходимо е те да отговорят най-късно до 2 дни с потвърждение за получаване на наградата чрез имейл: ncpha_igracovid19_mz@ncpha.government.bg.

Ако това не стане, се губи правото за получаване на наградата. Печелившите в играта могат да я получат лично, в 14-дневен срок от потвърждението. В случай, че ваксинираният печеливш не е навършил 18-години, задължително се представя писмена декларация от законен представител, с която се удостоверява, че родителят е съгласен наградата да бъде получена.

От Министерството на здравеопазването съобщават, че следващият жребий ще се проведе на 15 октомври.