Кметът на Асеновград доктор Христо Грудев отправи поздравителен адрес по повод Международния ден на възрастните хора. В него той изразява искреното си уважение пред житейския опит и мъдрост, пожелава на възрастните крепко здраве, дълголетие и вяра в по-добрите времена.

Вижте поздравителния адрес:

„До Николина Йочева
Председател на Сдружение „Общински съюз на пенсионерите“

гр. Асеновград
и до всички жители на преклонна възраст в общината


УВАЖАЕМА ГОСПОЖО ЙОЧЕВА,
УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

 Приемете най-сърдечните ми поздрави по повод 1-ви октомври – Международният ден на възрастните хора! Изразявам искреното си уважение пред житейския Ви опит, от който само можем да черпим пример и мъдрост. Прекланям се пред достойнството, с което днес гордо изричате името на Асеновград и България.

В Международния ден на възрастните хора се обръщам към всички Вас, за да Ви благодаря за това, че сте ни дали най-ценните житейски уроци. Щастлив съм, че през годините сте оставили своя отпечатък върху развитието на българското общество. И в съвременния свят, независимо от трудните условия и ограниченията, породени от пандемията COVID-19, намирате сили да се усмихнете и да посрещнете топло всички свои близки, приятели, познати. Помнете, че ние, Вашите наследници, ще се справяме с трудностите, само ако имаме Вашата опора.

Знайте, че община Асеновград винаги ще Ви оказва грижа и подкрепа. Продължавайте да учите своите деца и внуци на трудолюбие, честност, всеотдайност. Съветвайте ги да съхраняват и пресъздават традициите на Асеновград. В днешния празничен ден бих искал да Ви пожелая, преди всичко, крепко здраве, дълголетие и не на последно място – вяра в по-добрите времена!

 С уважение:
Д-р Христо Грудев
Кмет на община Асеновград
                                                                          01.10.2021 г.“