Телевизия ТВ САТ КОМ

Най-после: ремонтират междублоковото пространство зад блок „Снежанка“

Ремонт

Ремонт

След дълги години опити от страна на общински съветници и граждани участъкът зад блок „Снежанка“ в Асеновград да се асфалтира и придобие приветлив вид, най-накрая това е напът да се случи.

Мястото е повече от оживено, тъй като се ползва и от пешеходци, които преминават от там, съкращавайки маршрута си, така и като паркинг от живущите в съседните блокове, ползва се и от граждани, паркиращи там за кратко пред деня.

Основно проблемът там бе прахът, който ежедневно се вдига от липсата на настилка, както, битовите отпадъци, които се изхвърлят безразборно, дупките, изровени от дъждовете, както и огромните и дълбоки локви, които се появяват в района по време на валежи.

След множеството подписки от съкварталците с настояване за ремонт, за радост на всички в кв. 207 , ремонтът вече е факт. Поставени са заграждения, а от Община Асеновград апелират собствениците на автомобили да не ги паркират в участъка докато тече ремонта, тъй като така ще се възпрепятства и забави работата. Призовават се и пешеходците известно време да не преминават през това място.

Чрез обновяването междублоковото пространство ще придобие европейски вид и ще осигури удобства за ползване, както на живеещите в околните жилищни сгради, така и на преминаващите от там, казват от Общината.

 

Exit mobile version