Ремонт по отсечката Асеновград-Кърджали

Три дни по Коледа няма да се извършват ремонтни дейности по пътя Асеновград-Кърджали, преди Нова година ще се работи по отсечката, но пътят няма да се затваря

Затворен за движението бе пътят в село Долнослав- част от републиканската пътна мрежа Асеновград – Кърджали вчера заради полагане на първи пласт асфалт. Гражданите трябваше да използват обходни маршрути. Днес довършителни дейности има по банкетите от страни на пътя в с. Червен, което не предвижда затваряне на пътя. От Община Асеновград съобщиха за ТВ САТ КОМ , че на датите 24, 25 и 26 декември по отсечката няма да се работи. Работни дни преди Нова година остават 27 и 28 декември, но тъй като отново ще се полага банкет, пътя остава свободен за движение. От Община Асеновград благодарят на гражданите за търпението.

Въпреки ниските температурите не спираха интензивните ремонтни дейности по отсечката. Припомняме, че на 16.12.2021 г.  преустановен за движението бе пътят между селата Долнослав и Тополово, когато се полагаше последният пласт асфалт.