Директно по ТВ САТ КОМ утре от 9,00ч. асеновградчани ще могат да гледат как местната власт обсъжда и гласува 55 точки от дневния ред на заседанието. Акцентите в списъка от задачи, които ще трябва да решат утре общинските съветници са: 

  1. Предложение относно определяне на общинските спортни обекти и съоръжения, техния статут, условията и реда за предоставянето им.
  2. Приемане на годишните отчети и балансите на медицински център 1 Асеновград, МБАЛ Асеновград, Обреден дом, както и избор на експерт счетоводители на МБАЛ и Медицински център.
  3. Удостояване със званието почетен гражданин. Номинираните са трима: д-р  Лиляна Райчева, Петър Динчев- писател и Захари Басамаков.
  4. Предложение относно Програма за развитието на физичесото възпитание и спорта в община Асеновград 21014- 2020г.
  5. Предложение от кмета относно приемане на Програма за развитието на младежките дейности в Община Асеновград за периода 2014- 2020г.
  6. Разглеждане на предложение  относно отпускане на средства за финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана репродукция на двойки, съпрузи и лица, живеещи на семейни начала с репродуктивни проблеми от община Асеновград.
  7. Ще се разгледа и предложение от кмета на общината относно отпускане на еднократна социална помощ на граждани на община Асеновград.