Телевизия ТВ САТ КОМ

Общо 190 медала са заслужили асеновградските спортисти през 2020 г., гласуваме онлайн за „Спортист на годината“ до края на седмицата

Въпреки трудностите заради отложените състезания.

Община Асеновград представя сбор от постиженията на асеновградските спортисти за 2020 г. Въпреки затрудненията и отложените състезания заради пандемията от COVID-19, резултатите и отличията не са никак малки.

От държавни първенства са спечелени общо 190 медала: златни – 56, сребърни – 76 и бронзови – 58. От международни първенства и световни купи са завоювани общо 14 медала, от които три златни, четири сребърни и седем бронзови.

Община Асеновград припомня, че онлайн гласуването за „Спортист на годината“ в категорията „Спортист на годината – изборът на асеновградчани“ продължава до края на седмицата. Последният срок е 17.01.21 г. Желаещите да гласуват, следва да свалят от сайта на общината анкетната карта, да я попълнят и да я изпратят на e-mail: sportist_asenovgrad@abv.bg. Към момента има подадени над 270 гласа. Подробности за регламента, имената на спортистите и начина на гласуване, ще откриете ТУК: https://www.asenovgrad.bg/bg/novini/asenovgradchani-za-parvi-pat-mogat-da-glasuvat-za-sportist-na-godinata.

Exit mobile version