Пиян шофьор се преобърна с автомобила си вчера в село Добралък. Около 18.20 ч. е получен сигналът за произшествието в Районно управление Асеновград. В болнично заведени с леки наранявания е приет 60-годишният мъж, който е бил зад волана. Алкохолната му проба е отчела над 2 промила. Произшествието е отработено по административен ред.

Междувременно от Областна Дирекция на МВР Пловдив съобщават за двама младежи, които са пострадали при пътно-транспортно произшествие на 7 април на пътя между Първомай и село Брягово. По първоначални данни, около 15 ч., лек автомобил  навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил странично в трактор. Под лекарско наблюдение са 19-годишният водач на колата и негов спътник на същата възраст. Няма данни за употреба на алкохол. Причините и обстоятелствата, довели до произшествието, се разследват в Районно управление Първомай. Образувано е досъдебно производство.

Според данни на ОД на МВР Пловдив през изминалото денонощие на територията на дирекцията са регистрирани 18 криминални престъпления, разкрити са 18.