осветление

Дългоочакваното осветлението на пътя между Пловдив и Асеновград вече е факт.  Това осветление, преминаващите ежедневно през участъка, очакваха още през лятото.  Въпреки, че на места някои лампи не светят, шофьорите със нескрито задоволство коментират, че пътят вече има европейска визия. Припомняме, че изграждането на осветителната инсталация в 10-километровата отсечка на пътя Асеновград – Пловдив приключи в края на месец юли тази година. От Агенция „Пътна инфраструктура” бяха заявили, че за сключване на договори за присъединяване на новоизграденото осветление към електроразпределителната мрежа е необходимо да се проведе съответната процедура. Към днешна дата това е факт и трасето вече е осветено.

Припомняме че Община Асеновград има ангажимент за поддръжката на осветлението, но само до първото кръгово кръстовище на изхода на града, след този участък поддръжката е ангажимент на Агенция „Пътна инфраструктура” .

Още новини от Асеновград и региона очаквайте в информационната емисия „Дневник“, всяка делнична вечер от 19:30 ч. и 22:00 ч. по телевизия ТВ САТ КОМ.