Два известни асеновградски рода вдигнаха пищна и пъстра сватба миналия петък, както ТВ САТ КОМ вече съобщи.

Борис Шуманов, синът на бившия кмет на града, д-р Светозар Шуманов и д-р Мариана Шуманова, и изящната красавица Айлин, дъщеря на един от зам.-кметовете на Асеновград Мюмюн Алиджик си казаха „да”. Тринадесетгодишната връзка на двамата млади и влюбени Айлин и Борис се увенча с красива сватба.

Айлин е учила в Истанбулската модна академия, а Борис е магистър фармацевт.

„Тази сватба е едно дълго чакано събитие от мен. И много дълго организирано.“, сподели за ТВ САТ КОМ младоженецът, минути преди да тръгне към дома на любимата си. „Предвид това, че нашите родители – както моите, така и нейните, имат дълъг брак и добри отношения, надявам се и ние така  да бъдем и да последваме техния пример.“, каза още Борис Шуманов.

Нашият екип гостува за кратко минути преди младоженецът да се отправи към дома на своята любима, а там ни посрещнаха развълнуваните му родители – д-р Мариана Шуманова и д-р Светозар Шуманов.

„Това са доста години, минаха през какви ли не перипетии, преживяха много и хубави, и тежки моменти, решили са да бъдат заедно и никой не мож да ги спре. Ние можем само да бъдем зад тях, да им се радваме и да им помагаме доколкото можем и оттук нататък животът си е в техни ръце. Трябва да свикнат да се оправят сами както ние.“, коментира д-р Светозар Шуманов, бащата на Борис.

Един брак се запазва с много любов, търпение и компромиси, с отглеждане на брака, категорични бяха и двамата родители на младоженеца. „С отворени обятия посрещаме Айлин у дома, да бъде добре дошла! Както се радваме на Борко, така се радваме и на нея.“, каза д-р Мариана Шуманова. „Ще ѝ кажа Welcome.“, в типичния си стил, шеговито, коментира съюза на двамата млади и д-р Шуманов.

Щастлива и развълнувана бе и бабата на младоженеца. „Много съм развълнувана, дори ми се плаче от щастие. Вълнувам се както когато се женеше баща му, Борис ми е „третият“ син. Много го обичам. Пожелавам им здраве, здраве и късмет!, каза тя.

Лелята на д-р Шуманов пожела на младите „Звездата на любовта“ да грее непрекъснато. „Да са живи и здрави! Чудесни деца са. Много ги обичам.“

А сватбата, пищна, разкошна и в същото време изискана, бе в сватбената зала пловдивския Гранд хотел. Младоженци и гости се радваха на богата музикална програма. За прекрасното младо семейство специални гости бяха виртуозните цигулари Таня Тингарова (Tanya Strings) и Свет Радославов, известният млад гръцки изпълнител Аристос Константину.

https://www.facebook.com/ailin.alidzhik.7/videos/2773146766291594/

https://www.facebook.com/ailin.alidzhik.7/videos/2773113329628271/

Публикувахте от Ailin Alidzhik в Петък, 4 септември 2020 г.

 

Духов оркестър вдигаше градуса на настроението по време на тържеството, а сватбата на годината в Асеновград увековечи в прекрасна картина известният художник Веско Стайн.