Телевизия ТВ САТ КОМ

Празник, посветен на баба, се проведе в асеновградската ДГ „Дружба”

Автор: Ирина Иванова

Празниците са неизменна част от живота в асеновградската ДГ ”Дружба” . Традиция е в детското заведение да се устройват често артистични изяви на децата на различна тематика пред техните родители. Но едни от най- вълнуващите празници са онези, които са посветени на членовете на семейството- мама, татко, баба. На такъв празник под мотото „Да се забавляваме с баба” поканиха своите баби децата от втора група с учителки Венцислава Димитрова и Радостина Бозукова.

Най- развълнувани от предстоящата изява бяха, разбира се, малчуганите, които споделиха за нашия екип, че безкрайно обичат своите баби. Обичат ги за грижите, които полагат за тях, за приказките, които им четат, за хубавите гозби, за подаръците, които им правят и пр.

За своите баби децата бяха подготвили стихчета и песни, след което започна истинското забавление, в което бабите бяха активни участници. Те четоха на децата приказки, играха с тях, бяха хранени от своите внуци и заедно тропнаха хорце.

В края на забавлението всички участници опитаха от вкусната почерпка на бабите, приготвена с много любов за обичните внуци.

Exit mobile version