Ремонт на пътя

Заради ремонтни дейности на 22 и 23 ноември се спира движението в част от републиканската пътна мрежа Асеновград – Кърджали, в отсечката между селата Жълт камък и Новаково.

От Община Асеновград съобщава, че полагането на първия пласт асфалт е причина за временната реорганизация, след което техниката ще бъде изтеглена. Напълно затворен за преминаване е пътят от с. Жълт камък до с. Новаково. Там предстои полагането на втори пласт асфалт. Преминаващите през отсечката се призовават да използват обходен маршрут.

В рамките на днешния ден от Асеновград в посока с. Червен се извършваше изпълнение на банкета от двете страни на платното за движение. Общинска администрация апелира пътуващите в посочения участък да шофират с повишено внимание и с ниска скорост, поради присъствието на тежка строителна механизация в района.

Припомняме, че в края на миналата седмица, заради пътно произшествие, по пътя за село Червен, пътник от единия автомобил, бе настанен в болница, а на шест души бе оказана медицинска помощ.