I-во място с 254 гласа, Милена и Николай Грозеви, Асеновград

Пет коледни украси се състезаваха в традиционния конкурс за ТВ САТ КОМ тази година. Четири от тях красят фасадата и дворовете на жители на Асеновград, а един от участниците е от с. Стоево.

С всяка измината година все по-пищни и все по-красиви украси във и извън домовете ни, правят празниците по-весели и пъстри. Тази година истинско цветно шоу създават лазерните прожектори, които преобразяват по тъмно къщите със падащи снежинки и танцуващи образи на Дядо коледа, еленчета и звезди. Такова коледно вълшебство има всяка вечер в дворовете на участниците в конкурса.

А събралата най-много точки украса е тази на Милена и Николай Грозеви от Асеновград. Тяхната снимка беше харесана и подкрепена от 254 човека и затова те грабват първата награда. 

I-во място с 254 гласа, Милена и Николай Грозеви, Асеновград

Второто място зае украсата на Хюлия Шакир от с. Стоево. Тя събра 128 гласа. 

II-ро място, 128 гласа, Хюлия Шакир, с. Стоево

Трета се класира украсата на Мария Григорова от Асеновград, която събра 96 гласа.

III-то място, 96 гласа, Мария Григорова, Асеновград

Четвъртото място зае Иван Калинов от Асеновград, чиято коледна украса бе подкрепена със 73 гласа. 

IV-то място, 73 гласа, Иван Калинов, Асеновград

И петото място зае украсата на Йорданка Атанасова от Асеновград. За нея във фейсбук страницата на ТВ САТ КОМ за гласували 66 човека.

V-то място, 66 гласа, Йорданка Атанасова, Асеновград

За да се определят местата в класацията се преброиха гласовете под снимката на всеки участник, събрала най-много лайкове.

Наградите си те ще получат на 30.12.20 г., а награждаването им можете да гледате в последната за годината емисия „Дневник“ на 31.12.2020 г.

ТВ САТ КОМ благодари на участниците и на хората, дали своя глас в тяхна подкрепа и желае Весела Коледа и щастлива Нова година на всички!