Site icon Телевизия ТВ САТ КОМ

23-годишен младеж самокатострофира на пътя Пловдив – Асеновград и загина на място

Сигнал за инцидент на пътя от Пловдив към Асеновград е получен на телефон 112  около 21.30 часа в неделя. Към мястото незабавно се насочват екипи на полицията, пожарната и спешна помощ. При пристигането си, специализираните екипи установяват, че гори лек автомобил, който се е блъснал в бетонната ограда на строителен обект, намиращ се покрай локалното платно на пътя. Колата буквално е минала през оградата и е спряла в обекта. В автомобила е открито безжизненото тяло на 23-годишния водач. Возилото е било много мощно, по думи на запознати. Извършен е огред на мястото на трагичния инцидент. Следи от спирачен път липсват. Приятели на загиналото момче, което е жител на село Крумово, са в недоумение, как е могло да се случи. Заведено е досъдебно производство. Служители от Районото уплавление на полицията в Асеновград продлъжват разследването по случая, под надзора на Окръжна прокуратура – Пловдив.

 

На фона на поредната нелепа смърт на пътя, служителите на реда в Асеновград арестуват вчера добре почерпена жена, седнала зад волана. В неделната вечер, на ул. „Цар Иван Асен II“, полицаи спрират за проверка лек автомобил, управляван от 40-годишната жена. Пробата й с дрегер отчита концентрация на алкохол в кръвта над 2 промила. Жената отказва да даде кръв за медицинско изследване. Тя е отведена в Районното управление за срок до 24 часа. По случая е започнато бързо производство.

Тежка катастрофа стана и рано тази сутрин и в участък между Пловдив и Първенец. Лек автомобил навлязъл в насрещната лента и се сблъскал челно с друг. С опасност за живота в болница е настанен 80-годишният мъж, управлявал първата кола. Медицинска помощ е оказана и на другия шофьор, на 47 години. Алкохолните проби и на двамата са отрицателни.

Exit mobile version