Бюджетът на община Куклен за настоящата година ще бъде обсъден публично след два дни. На 31 март, от 16.00 часа, всеки, който желае да отправи предложение или да се изкаже по темата, свързана с бюджета, може да го направи в заседателната зала, намираща се на третия етаж в сградата на Общинска администрация.
От управата в Куклен уточняват, че приемането на бюджета е едно от най-важните решения за по-нататъшното развитие на общината и то трябва да се вземе с активното участие на местната общност. Присъстващите ще имат възможност да се запознаят с основните показатели и приоритети в проекта на бюджета при спазване на всички противоепидемични мерки, уточняват от Общината.
Мнения, препоръки и предложения за проекта на бюджета могат да се изпращат до утре на електронния адрес на Общината mail@kuklen.org или на място в деловодството.

Материалите по проекта на бюджет 2022 г. са поставени на информационното табло в сградата на община Куклен, а също така са публикувани и на интернет страницата kuklen.org.

Трябва да припомним, че също за 31 март, но от 11:30 ч., е планирано публичното обсъждане на Бюджет 2022 в Асеновград. Както винаги, то ще се състои в залата, в която се провеждат заседанията на Общинския съвет.