Пътищата са проходими при зимни условия, няма бедстващи хора, 5 машини почистват и опесъчават. Това заявиха за ТВ САТ КОМ от Община Куклен по повод зимната обстановка в града и населените места в общината към днешна дата.
Както в цялата страна и в Куклен зимната обстановка през последните дни бе усложнена и наложи да бъдат предприети специални мерки, за да бъдат почистени пътища, тротоари и алеи и да не се стигне до бедстващи населени места в общината.

Към момента няма непочистени улици, уточни Тунджай Наимов, зам.-кмет на Куклен.Той добави още, че както винаги при обилен снеговалеж най-сериозно е положението в селата, които са разположени в по-високите части. Снежната покривка в Яврово и Добралък е достигнала 40-50 см., но и там няма бедстващи хора. Осигурени са и хранителни продукти в магазините.
През следващите дни синоптиците предупреждават, че отново ще има снеговалеж, макар и той да не е така обилен. Зам.-кметът Наимов обаче бе категоричен, че е направена организация и има готовност за действие при нови валежи. Той не пропусна да отбележи и трудностите, които се срещат при снегопочистването в Куклен, заради паркираните по пътното платно автомобили и призова всички шофьори поне да оставят колите си от едната страна на пътя.