Общинска сграда в центъра на с. Златовръх бе изцяло обновена – ремонтирана и пригодена за нуждите на нейните нови стопани. Всъщност жителите на асеновградското село се сдобиха с пенсионерски клуб. Той бе официално открит от кмета д-р Емил Караиванов. Градоначалникът се обърна към присъстващите на откриването в селото с думите:
„Вярвам, че това място ще бъде притегателна точка за хората тук, място на което да се събирате, да посрещате заедно празници, да споделяте хубавите неща от живота.”
По сградата са извършени редица ремонтни дейности, финансирани изцяло от бюджета на Община Асеновград. Направен е цялостен ремонт на покрива, изградена е нова ВиК инсталация, направена е фаянсова облицовка в санитарните възли, оборудвани с моноблок и бойлери за топла вода, монтирана е ПВЦ дограма и алуминиеви врати, има нова електроинсталация, както и нови осветителни тела, ключове, контакти, климатици, печка на твърдо гориво, поставена е и нова подова настилка /линолеум/. За сградата е закупено цялостно обзавеждане с маси, столове, бар плот, шкафове и мивки. Ремонтиран е и тротоарът пред клуба.
Общата стойност на ремонта на пенсионерския клуб в с. Златовръх е 66 500 лв., уточняват от Община Асеновград.