Телевизия ТВ САТ КОМ

Ремонтират закритата зала по гребане в Асеновград

Частичен ремонт предстои да бъде извършен на закритата зала по гребане, която се намира зад спортна зала „Асеновец“ в града. Близо година след официалното откриване на съоръжението, състезателите от местния клуб по кану-каяк нямат възможност да се възползват от него, заради възникнал теч.

В момента мястото е почистено и чакаме доставка на материалите, за да стартираме ремонтните дейности, заяви старши треньорът на клуба Камен Куцев. Ремонтът ще бъде извършен собственоръчно, с помощта от колеги и наши поддръжници, които ни помагат на добра воля. Очаквам в рамките на две седмици да се справим, след което ще напълним басейна и ще го подготвим за ползване, уточни Куцев.

С помощта на това съоръжение състезателите от клуба винаги ще бъдат с една крачка пред конкурентите си от другите клубове, категоричен е треньор Йордан Григоров. Той съобщи, че на този етап подготовката на децата не е спирала, те тренират във фитнеса на спортна зала „Асеновец“, правят походи, бегови тренировки, играят баскетбол, футбол, волейбол.

 

Exit mobile version