СМР
СМР

Ремонтните дейности към проекта за обновяване на централния площад в Асеновград, отново спряха за няколко часа днес движението в центъра на Асеновград. Фирмата, извършваща строително-монтажната работа, разтовари  облицовката за бъдещата площадка с постоянна сцена на открито, съблекалня, амфитеатрални места за сядане и часовникова кула.

Участъкът ще бъде затворен до 14:00 часа.

Вече няколко пъти СМР налагат временно преустановяване движението на моторни превозни средства по част от ул. „Цар Иван Асен II“ в Асеновград. От Общината преди дни съобщиха, че заради безпрепятственото извършване на ремонтните дейности се забранява както преминаването на МПС, така и на пешеходци по асеновградската улица в участъка от кръговото кръстовище с ул. „Христо Ботев“ до кръстовището с ул. „Ради Овчаров“. От Община Асеновград уточниха още, че ще бъде затворено само пътното платно в посока ОУ „Христо Ботев“.

Ремонтните дейности са част от проекта „Благоустрояване на част от централната зона и площад „Акад. Николай Хайтов“ в гр. Асеновград – I етап“.

„Община Асеновград се извинява на гражданите за причиненото временно неудобство и благодари за търпението и толерантността, която проявяват хората, за да живеем всички по-красива околна среда“, казват от градската управа.