Телевизия ТВ САТ КОМ

Ремонтните дейности на пътя Асеновград-Кърджали се извършват по предварително определения график

Ремонтните дейности на пътя Асеновград-Кърджали се извършват по предварително определения график, увери заместник-кметът по строителството в Асеновград инженер Стоян Димитров, на среща днес с представители на Агенция „Пътна инфраструктура“, по повод ремонта на отсечката.

По време на срещата стана ясно, че на този етап движението се осъществява в двете посоки по околовръстното шосе на Асеновград в посока Червен. До селото е положен първият пласт асфалт. Ремонт се извършва в участъка от разклона за околовръстното шосе до табелата на Асеновград. През предстоящите почивни дни движението на  превозни средства ще бъде безпрепятствено, през околовръстното шосе, включително и след село Червен.

„От понеделник (27.09) до петък (01.10), във връзка с полагането на втория пласт асфалт, от 07:30 ч. сутринта до 18:00 ч. вечерта споменатият път ще бъде цялостно затварян. През останалата част от денонощието, през околовръстното шосе до село Червен, пътният участък ще бъде отворен и ще може безпрепятствено хората да се придвижват“, каза зам.-кметът Димитров. Той поясни, че за да се осигури транспортът до селата Червен, Долнослав и Тополово и през следващата седмица ще продължи изпълнението на намаленото разписание от междуселищния транспорт през с. Поройна, за да се осигури достъп на хората между населените места.

От градската управа призовава хората да спазват пътната маркировка и обозначенията, да съобразяват скоростта, с която се движат, и да не навлизат на пътното платно по време на обявените часове за затварянето му, за да не се допускат инциденти с автомобили и граждани.

 

Exit mobile version