„Розовият кемпер на Една от 8“ идва в Асеновград на 12 септември (вторник). Милена Велева, която е част от екипа на Фондация „Нана Гладуиш – Една от 8“, сподели, че инициативата им цели да подкрепи жените с диагноза рак на гърдата. Розовият кемпер ще пристигне на 12 септември в 11.00 часа на пл. „Акад. Николай Хайтов“.

Дейностите, които ще се предлагат в него са: индивидуални информационни и практически консултации, индивидуални психологически консултации, техники за справяне със стреса, съвети за хранене по време на лечение, арт-терапии, групови занимания, съвети от професионален гримьор, раздаване на аксесоари за жени с рак на гърдата и др., а кулинарен блогър ще готви в кухнята на кемпера.

Розовият кемпер на Една от 8“ е част от проекта „Сърдечни приятелки“. В рамките на 6 месеца той ще обиколи 25 града в страната и главни онкологични болници.

Повече информация за кампанията можете да откриете на сайта на фондацията http://www.ednaot8.bg/, както и на фейсбук страницата https://www.facebook.com/ednaot8.