Коледна елха
Коледна елха

С огнено шоу, песни и танци, навръх Никулден, ще грейне и озари централния площад, елхата в Асеновград и тази година. Кметът д-р Христо Грудев ще запали светлините точно в 17:30 ч. 

Преди това обаче от Общината обещават зрелищно огнено шоу да подгрее очакваното празнично събитие. Площадното пространство пред сградата на Община Асеновград, където се намира коледното дръвче, ще стане сцена на малките таланти от денс формация „Косара“.

Малките артисти от Вокална Формация  „Калина Малина“ и Музейната музикална школа ще ни представят най-новите си коледни песни. На музикалната сцена ще излязат и прекрасните мажоретки от асеновградски училища.

Коледарчетата от Центъра за подкрепа и личностно развитие /ЦПЛР/ „Васил Левски“ ще представят коледните си наричания за здраве и берекет.

Организаторите на събитието – Община Асеновград, приканва всички граждани да бъдат на площада в празничната вечер и заедно да се докоснат до магичната феерия, която ще завладее центъра на града. Тържеството ще приключи с празнични илюминации.