И тази година в Деня на детето- 1 ви юни школата по пиано с ръководител Кети Стоянова представи на асеновградчани младите талантливи пианисти.

Клавирният концерт на децата- пианисти от школата по пиано с ръководител Кети Стоянова е традиционен и се провежда винаги в първия ден на юни. И тази година фоайто на Градската библиотека на Асеновград събра множество приятели на пианистите и почитатели на клавирното изкуство.

В тазгодишната концертна изява взеха участие 17 пианисти , сред които своя дебют пред публика направиха Мариела Найденова и Теодор Панайотов.

Сред познатите вече на публиката млади пианисти бяха Катерина Василева, Борислав Ангелов, Инджи Адем, Таня Тодорова, Божидар Мераков, Ерен Али, Ивайла Благова, Ванеса Тачева, Сияна Чумлекчиева, сестрите Росица и Катерина Вангелови , Теодора Пецанова. В концертната програма бяха включени произведения на Лемоан, Григ, Моцарт, Чайковски и др.композитори.

За положения труд пианистите получиха награди от своя музикален педагог- статуетки и грамоти, а в края на празничния концерт беше внесена торта- пиано, с която младите таланти да се почерпят по повод Деня на детето.

Пълен запис на концерта очаквайте по ТВ САТ КОМ.