Това ще стане възможно благодарение на фестивала” В ритъма на танца”.

На 7 и 8 юни от 18:00 часа пред сградата на Община Пловдив на пл.Стефан Стамболов № 1 ще се проведе конкурсната програма на фестивала „В ритъма на танца“, който се осъществява с финансовата подкрепа на община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2019 година.

Организатор е „Национално сдружение за единство и партньорство“ с председател Ели Шопова и подкрепата на фондация „Кураж”, която се занимава със социални проекти, оглавявана от Лучия Велева.

Целта на организаторите e да върнат младостта на хората в третата възраст, да им дадат възможност за социален контакт, за забавление и усмивки и да покажат, че на 60 + животът е радост.

Реализирането на целта, заложена в проекта на„Национално сдружение за единство и партньорство“ стартира още на 28 май с безплатни уроци по танци, които продължиха до днес.

Инструктор по танци за освобождаване на духа и тялото беше една от най-любимите артистки в Италия- Силвия Грибауди, която ще направи голямо шоу пред сградата на Община Пловдив.

Грибауди е участвала в много танцови и артистични проекти по света. Нейните уроци се превръщат в истинско освобождаване на духа и тялото, а самата тя излъчва много положителна енергия, много позитивизъм и танцувален хъс.