Мероприятието е посветено на асеновградския художник Коста Форев, а негов инициатор е сдружение „Станимашка фотографчийница „. Мултимедийната презентация е реализирана от Атанас Кендев.

Преди стартирането на мултимедийната презентация инициаторът на събитието „Стар албум, чаша вино и приятели“ Атанас Кендев сподели с присъстващите , че „Станимашка фотографчийница „ е вече с близо 5 годишна история , която е изпълнена с активна дейност и множество инициативи, сред които : участия в изложби, създаване на мултимедии, предложение за създаване на Градска художествена галерия и много други. Беше представен и културният календар на сдружението за 2020 година, като сред инициативите са : запазването на последния файтон на Асеновград, запазване на вазите на моста и др.

По време на мероприятието „Стар албум, чаша вино и приятели“ беше уважен най- възрастният член на „Станимашка фотографчийница „ Камен Апостолов, за когото разказа Жана Гюзелджова.

В мултимедийнята презентация „100 на 100 Коко“ са включени картини, илюстрации и стъклопис , сътворени от Коста Форев. Всичко това е побрана в рамките на 10 минути.

Мултимедийнята презентация „100 на 100 Коко“ ще бъде предоставена на Градската библиотека за ползване в залата, посветена на Коста Форев.