Телевизия ТВ САТ КОМ

Въвеждат временна организация на движението по булевард ”България” в Асеновград

Във връзка с осъществяване на „Проект за рехабилитация на водоснабдителната и канализационна мрежа на гр. Асеновград с изграждане на Пречиствателна станция за отпадни води” от местната власт уведомяват, че, на основание Заповед на Директора на Областно пътноуправление – Пловдив, се въвежда временна организация на движението на всички моторни превозни средства /МПС/ по бул. ”България” в участъка от ул.”Шипка” (Винзавода) до ул.”Солунска (Стоматологията), считано от 21.08.2017 г. /понеделник/ до 15.10.2017 г. /неделя/.
Забранява се движението на всички моторни превозни средства /МПС/ по бул. ”България” в участъка от ул.”Шипка” (Винзавода) до ул.”Солунска” (Стоматологията) в дясното пътно платно по посока Пловдив – Смолян.
Движението в участъка от ул.”Шипка” до ул.”Солунска” ще се осъществява двупосочно в лявото пътно платно на бул.”България” по посока Пловдив – Смолян.

Призовават се всички участници в движението за повишено внимание, стриктно спазване на пътната сигнализация и указанията на изпълнителя, за да не се възпрепятства извършването на ремонтните дейности и да не се създават предпоставки за пътно-транспортни произшествия.

Exit mobile version