Авария на водопровод, намиращ се на ул. „Цар Самуил“ и ул. „Генерал Дандевил“ в Асеновград остави района с нарушено водоподаване днес. От управата на местното ВиК дружество увериха, че до два часа проблемът ще бъде решен и водата ще бъде пусната.

ВиК Оператор – гр. Пловдив припомня, че за времетраенето на извънредното положение се ограничава извършването на някои административни услуги, свързани с проверки по домовете и обектите на клиентите. Сроковете за обработка на документите няма да бъдат спазвани за времетраенето на извънредното положение.

За оптимално отчитане на потребените ВиК услуги от клиентите на дружеството за времетраенето на извънредното положение при ограничаване и недопускане на контактно разпространение на заразата, ВиК Оператор – гр. Пловдив Ви уведомява, че инкасирането на водомерите на клиентите ще се извършва служебно, съобразено с показанията на предходния месец.

Потребителите на услугите, могат да заплащат задълженията си като се възползват от всички обявени начини за плащане чрез касите на дружеството, пощенските клонове, банкови плащания, ePay, Transcard и FastPay.

За допълнителна информация и справки се обръщайте към контактния център на дружеството на телефон 032/605 660.