Site icon Телевизия ТВ САТ КОМ

Задържаха две жени за обир на бензиностанцията на пътя за Бачково

Рано тази сутрин, в 4:00 ч., в полицията е бил подаден сигнал за обир на бензиностанция край Асеновград. Според постъпилата информация на бензиностанцията на пътя Асеновград -Бачково са били откраднати малко над 3000 лв.

На пристигналия на място полицейски екип, служителката, която била на смяна, разказала, че докато била зад касата в обекта влязла маскирана жена, която задигнала парите от касата.

В рамките само на два часа полицията е установила коя е тя, че преди време е работила в същия обект и че по първоначални данни обирът е бил предварително уговорен между нея и служителката, която е била на смяна.

Отново по първоначални данни и двете живеели заедно на квартира и имали финансови затруднения. По време на претърсване в апартамента, където живеят, полицаите са намерили част от откраднатите пари, а от сумата липсвали 200 лв.

Двете жени – на 32 и 37 години са задържани за 24 часа, като предстои да им бъде повдигнато обвинение. Образувано е досъдебно производство по НК под надзора на РП Асеновград.

Exit mobile version