Нарушители на пътя

При осъществен пътен контрол през последното денонощие от служители на областната дирекция на МВР са задържани шестима нарушители, единият е от Асеновград.
Още в първите минути на днешния ден в Пето РУ в град Пловдив попаднал 47-годишен шофьор на лек автомобил, който бил употребил близо 3 промила алкохол. Предната вечер пак около 21 ч., в същото управление, се озовал и 44-годишен мъж, седнал дрогиран зад волана. С над 2 промила алкохол бил и 46-годишен шофьор, установен от екип на Шесто РУ в областния град. В Същото време 25-годишен водач, употребил алкохол над 1,5 промила и 28-годишна дрогирана шофьорка, били заловени от служителите на реда в град Първомай. В полицейското управление в Асеновград пък е задържан 39-годишен, управлявал под въздействие на наркотици товарен автомобил . Срещу всички нарушители се водят бързи производства.

Бързо производство е образувано и срещу две момчета на 19 и 22 години за кражба. Младежите били задържани от служителите на реда вчера в Карлово, след като източили близо 50 литра гориво от оставен без надзор трактор в землището на квартал „Сушица“. Разследващ полицай продължава работата по случая.