Във фоайето на Градската библиотека на Асеновград възпитаниците на Ангел Маринов от АМТИИ-Пловдив покориха публиката със своите прекрасни изпълнения. Техният учител по акордеон е асеновградчанин, син на известният музикален педагог Петър Маринов. За своите съграждани Ангел Маринов е познат преди всичко като част от екипа на ВФ”Калина Малина” и като озвучител на множество събития и концерти, но  музикалното събитие го представи и като изключителен музикален педагог.

Студентите-акордеонисти Станислав Стоянов, Цветомир Лазаров,Деан Дженков, Васко Андонов, Стефан Делиганев, Георги Куманов, Господин Иванов и Александър Маринов успяха да спечелят своята публика не само с отличното владеене на акордеона, но и с умело подбраните музикални жанрове- хоро, валс, танго, ръченица и пр., които накараха хората да отворят душите и сърцата си за музиката и изцяло да се потопят в нейната магия.

    С много аплодисменти бяха посрещнати и изпълненията на специалните гости на акордеонното шоу- 8-годишният Християн Ушев и братовчед му- 9-годишният Мирослав Ушев, и двамата от Лъки, също ученици на Ангел Маринов от музикалната му школа „Калина Малина”. И за двамата концертът беше първа сценична изява, която се оказа много успешна.

    В края на акордеонното шоу  участниците в него, заедно с Георги Маринов в съпровод на тъпан, се обединиха в общо изпълнение-  китка от народна музика, която провокира у публиката желание да извият хоро.