Пловдив ще танцува латино танци този петък – на 1-ви ноември в Капана ще има латино-шоу спектакъл на открито под наслов „ТЕМПО”. Повече за него разказа пред нашата камера Даниела Панчева от танцов и спортен център „Temporadas“, чрез който се организира мероприятието. Тя сподели, че и малки, и големи ще могат да вземат участие в програмата, като за различните възрасти са подготвени различни забавления. Специално за тийнейджърите, а и за всички, които желаят, ще се проведе „Zumba battle“, сред атрактивните изненади е и т.нар.“Star Show“, а за участниците в танците са подготвени и специални награди. Накрая на спектакъла ще има и дискотека.Танците започват точно в 17:30 ч. в Капана, уточни още Панчева.

Относно наградите – на най-активните участници от публиката ще бъдат подарени карти за 4 посещения в пловдивския танцов и спортен център за активност, която те си изберат.

„Латино-шоу спектакъл ТЕМПО“ е част от официалната програма на Пловдив – европейска столица на културата 2019 и е с финансовото участие на общинска фондация „Пловдив 2019“.