19.7 C
Асеновград
понеделник, 30 септември, 2024

Дневник 23.12.2021

-

  •  Километрични задръствания се образуваха в Асеновград в последния работен ден преди празниците. От утре започва поредица от почивни дни и множество хора се отправиха към роднини, приятели или просто на почивка извън града.
  1.  Безплатна синя зона в Асеновград за празниците обявиха от общинска администрация.
  2.  Затруднено бе движението днес по пътното платно в село Червен заради полагане на асфалт и банкет. Ще бъде ли затваряна ремонтираната отсечка от републикансия път Асеновград –Кърджали по празниците, вижте в следващия репортаж.
  3.  Защо Общината не получава наем както от терените на пазар „Асеница“, така и от поставените там павилиони. Този въпрос бе повдигнат по време на последното за годината заседание на Общински съвет-Асеновград.
  4.  Въпреки ниските температури слънцето се прокрадваше над Асеновград днес и немалко хора бяха излезнали да напазаруват или просто да се разходят. Екип на ТВ САТ КОМ направи анкета на тема Къде ще прекарате предстоящите Коледно-новогодишни празници и попречи ли пандемията на плановете ви за празниците?
  5.  По повод предстоящите празници утре, 24-ти декември, от 11:30 часа пред община Асеновград, по-конкретно пред коледната елха, ще се състои Празничен концерт на Детските формации.
  6. Малко повече от седмица остава до изтичането на срока за участие в конкурса на ТВ САТ КОМ за най-добре украсена къща. Първите участници вече се записаха – вижте техните идеи за празнична украса
  7.  Как да приготвите трапезата за Бъдни вечер, как да направите традиционни станимашки сармички, как детските градини се подготвиха за празника и слушаха ли асеновградчани през 2021 г. – всичко това е само част от Коледно-новогодишната програма на телевизия ТВ САТ КОМ, подготвена специално за ВАС – НАШИТЕ ЗРИТЕЛИ.
- Advertisment -

Must Read