Център за подкрепа на лица с увреждания

За нова социална услуга, предоставяна от община Асеновград, се търси логопед. Изискване към кандидатите е да са с висше образование – завършена образователна степен „Бакалавър“. Професионална област – „Логопедия“ или да имат друга приравнена специалност и квалификация.

Кандидатът, който ще бъде избран, ще осъществява логопедична подкрепа на потребителите от Центъра за подкрепа на лица с увреждания в града. Той ще участва в мултидисциплинарен екип, когато е необходимо изготвяне на оценка на потребностите и индивидуален план за грижа за всеки потребител. Също така ще осъществява индивидуална работа с тях, съгласно програмата за работа на инситуцията. Съгласно нормативните изисквания, правилата и процедурите в центъра, логопедът ще води задължителна документация.

Документите, които кандидатите трябва да приготвят, са заявление до кмета на община Асеновград, автобиография, декларация, копие от документи за придобита образователно-квалификационна степен, както и копие от документи, удостоверяващи продължителността на трудовия стаж.

Документите се подават в Информационния център в сградата на Общината до 30.06.2022 г. Размерът на основната заплата е 900 лева, като допълнително ще се начислява % клас за прослужено време.