20.7 C
Асеновград
петък, 20 септември, 2024

Дневник 27.06.2022

-

  • Второто и третото ниво на централния площад в Асеновград вече са напълно готови. Това заявиха за ТВ САТ КОМ от Общината по повод ремонтните дейности на центъра и това, което остава да бъде извършено по тях.
  • 200 деца ще се включат в лятната академия „Шарена ваканция“ в Асеновград. Интересът към инициативата е много голям, но нито едно дете, желаещо да участва, не е върнато, заявяват организаторите от Местната комисия за борба с противообществените прояви за малолетните и непълнолетните.
  • Кампания „Моето зъбче – здраво и силно“ се проведе в Асеновград, в инициативата се включиха близо 130 деца.
  • Спортен клуб „Хамон“-Асеновград се завърна с 5 медала от първенство с международно участие по карате. Каратистите от Асеновград премериха сили с 200 състезатели от шест държави на международния турнир „Черно море“ в Бургас. Петима от тях се качиха на почетната стълбичка, след като показаха сила, достойнство и чест в своите срещи. Повече за състезанието и интервю с медалистите може да гледате утре вечер в информационната ни емисия Дневник.
  • Нови 4 медала завоюваха борците от асеновградския Спортен клуб по борба „Димитър Кумчев“ на турнир в Пазарджик. Едно първо, едно второ и две трети места е равносметката за асеновградчани от съботния турнир.
  • Веселие, музика, танци и много добро настроение , на това се наслаждаваха всички жители и гости на село Избеглии тази събота по време на организирания там традиционен събор.
  • Еньовски огън и древни ритуали бяха пресъздадени тази неделя на тракийското скално светилище – Белинташ.
  • Днес отбелязваме Международния ден на риболова. У нас се организират различни мероприятия, специално за любителите на ловенето на риба.
- Advertisment -

Must Read

Организират публична среща на тема: „Туризмът в Асеновград – настояще и...

„Как се развива туризмът в Асеновград и дали темповете му на развитие са конкурентни в регионален контекст? Носи ли някаква добавена стойност към развитието...