През изминалия  петък в залата на НЧ Родолюбие-1873 г.в Асеновград се състоя благотворителният концерт за 6-годишния Михаил Кашидов, който страда от детска церебрална парализа и епилепсия.

Целта на организаторите беше да се събират пари, необходими за предстоящата рехабилитация, на която Мишо трябва да отиде в Израел.

Срещу билети на цена от 3 лв,присъстващите на концерта имаха възможността да подпомогнат финансово малкия Мишо,а така също в рамките на близо 2 часа да се насладят на изпълненията на:

Кристина Арабаджиева – победителя в конкурса България търси талант-2012,на оперните изпълнения на Любомира Петрова и Цветан Цветков-възпитаници на Музикална академия по музикално, танцово и изобразително изкуство гр. Пловдив, на поезията на Елена Славкова, на изящните танци на Балета за модерни танци „Косара” и виртуозните рок изпълнения на групата Чики- Пики рок бенд.На концерта присъстваше и лъчезарният Мишо заедно с родителите си.

     В края на  благовотворителната инициатива организаторите на събитието обявиха,че събраната от концерта сума е близо 1000 лв.

    Благотворителният петъчен концерт беше част от поредицата събития от кампанията „Да помогнем на Мишо”, която стартира преди почти две години и в която в подкрепа на семейството на болното дете се включиха стотици хора от Асеновград и други населени места от България и чужбина.

   Припомняме,че малкият Михаил Кашидов се лекува в Израел. Вече е направил 3 курса на лечение и има сериозно подобрение след тях. Сега се събира остатъка от сумата за четвъртия курс. За тези,които не са имали възможността да присъстват на благотворителния концерт,а искат да се включат в дарителската акция за Мишо ще уточним,че могат да направят това и по дарителската сметка в ПроКредит Банк на Михаил Иванов Кашидов IBAN – BG25 PRCB 9230 1032 0907 11 (в лева), както и чрез дарителски SMS с текст DMS MISHO на номер 17 777 на цена 1.20 лв. с ДДС.