2.7 C
Асеновград
петък, 18 октомври, 2024

Дневник 17.10.2024

-

  •  Днес на територията на Областна дирекция на МВР – Пловдив се проведе специализирана операция за противодействие на всички видове престъпления, включително и свързани с политическите права на гражданите. Вижте част от резултатите от проверките в областта и специално на територията на община Асеновград
  •  За днешния ден бе обявено да се проведе проверка на техническото състояние на системата за ранно предупреждение и оповестяване на населението BG-Alert. Този тест претърпя неуспех.
  •  Днес и утре Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ –  Пловдив е домакин на състезание по пожароприложен спорт за купата на Българската федерация. Участие в атрактивната надпревара взимат 9 от достойно представителите се отбори на 52- рото Републиканско първенство, проведено във Варна. В рамките на двата дни най-добрите огнеборци – състезатели от Бургас, Варна, Враца, Кърджали, Плевен, Пловдив, София и други се съревновават в три дисциплини – изкачване с щурмова стълба, 100- метрова пътека с препятствия и пожарна щафета 4х100 метра с препятствия. Повече от състезанието, което се провежда на Лекоатлетически стадион „Пловдив“ – гледайте утре в новинарската ни емисия.
  •  В края на месец октомври предстои есенната ваканция за учениците. Тази година те ще имат ден повече, както бе предложението на учители и родители.
  •  Филиалът на ДГ „Никола Вапцаров“ – ДГ „Слънце“ днес получи подаръци. Дарителят е асеновградската ПГ „Св. Патриарх Евтимий“.
  •  Мероприятието, с което бе обявено, че ще стартират събитията по повод на Деня на народните будители в Асеновград, бе отменено. От Градската библиотека съобщават, че поради внезапно възникнал ангажимент на авторката – Катя Антонова, плануваната за утре среща с нея, няма да се проведе.
  •  Бронзов медал завоюва Катерина Бейчева на Световното първенство по САВАТЕ . Международната надпревара се проведе в Словения между 8-ми и 13-ти октомври.
- Advertisment -

Must Read

25 спални комплекта дари ПГ „Св.Патриарх Евтимий“ на ДГ „Слънце“

Филиалът на ДГ „Никола Вапцаров“ – ДГ „Слънце“ днес получи подаръци. Дарителят е ПГ „Св.Патриарх Евтимий“ – Асеновград. С музикална програма децата от детската...