Четирима пловдивски пожарникари са избраниците, които ще се борят за номинация в националния етап от конкурса „Пожарникар на годината- 2014”. На специална церемония те бяха официално наградени с грамоти, затова, че са се класирали на областното ниво от съревнованието.
  
Пред десетки служители от служби по Пожарна безопасност и защита на населението от цяла пловдивска област бяха обявени имената на четиримата пожарникари, които ще се борят за номинация и евентуално за спечелване на званието „Пожарникар на годината- 2014”. Личните качества на пожарникарите, потенциалът им и не на последно място- професионализмът, са едни от основните критерии, по които бяха избрани Иван Господинов, Надеждю Агов, Владислав Славчев и Георги Баталов. Четиримата избраници бяха определени сред общо 10 номинирани. „Не е лека работата на огнеборците, затова връчването на тези грамоти доказва признанието към труда ни.”, пък, коментираха наградените.
  
Следващият етап от конкурса „Пожарникар на годината- 2014”, който ще е на национално ниво, ще се проведе в началото на месец февруари в София.