Валери Драганов от Асеновград, студент в ПУ „Паисий Хилендарски“, е един от създателите на онлайн платформа „Студентската мрежа на България“. Това е едно място в интернет, на което студенти от всички университети в България се събират за да споделят информация относно неща около обучението им, проблеми,  сигнали за нередности, вълнения, съпътстващи студентски и кандидатстуденстки изпити, новости във връзка със студенстките бригади и всичко друго, което интересува всеки един студент. 

Адриан Димитров от Русе пък е другият млад човек, който заедно с Валери създават мрежата. Висока оценка на уникалният проект са дали от БАН, като го взимат под крилото си. 
Студентската мрежа на България е първата истинска среща на всички български студенти на едно място – без значение от кой университет са и в коя специалност учат. Това пише на стената на платформата на новата студентска мрежа.
Проектът има за цел да обедини не само студентите, но и всички преподаватели на едно място, за да ги направи една идея по-близки един до друг, за да подобри общуването между тях и в крайна сметка взаимно да си помагат и да търсят отговорите на въпросите, които ги вълнуват. Студентите.BG предоставя вход на всеки студент напълно безплатно. Веднъж регистрирал се, студентът получава право да използва цялата функционалност на платформата.
Интервю с Валери и повече информация за иновативния проект, очаквайте скоро по ТВ САТ КОМ.