Месец преди Коледа телевизия ТВ САТ КОМ и  „Асеновградски новинар” :

 

Обща благотворителна кампания „Подадена ръка за Ники”

 

Ако доброто има нужда от образи, то нека един месец преди Коледа неговият образ бъде една човешка кампания в подкрепа на Ники.

      Едно младо момче от Асеновград, което тепърва има да пише календара на мечтите си. Сега Ники е болен и спешното му лечение се нуждае от пари. Онези пари, които никой няма  натрупани в банкови сметки, консерви в мазето или на удобно място под матрака.

   Но тези пари могат да бъдат събрани, така че шансът за оздравяване на Ники да стане реалност. Нека го направим всички, защото доброто е заразително, защото добри хора вече са измислили мрежа от акции за събиране на средства през дарителски кутии по търговски обекти из Асеновград в подкрепа лечението на болното момче.

   Вестник „Асеновградски новинар” и телевизия ТВ САТ КОМ инициират обща благотворителна кампания „Подадена ръка Ники”. Приканваме фирми от Асеновград и извън него да приведат поне петдесет лева в обявената банкова сметка на Николай Владимиров Иванов в ОББ. Веднага след като направят преводите, нека се обадят  на редакционните телефони на телевизия ТВ САТ КОМ 0700 4 22 44  и вестник „Асеновградски новинар“ и след като потвърдят жеста си, ние ще им предоставим безплатен терен за техни реклами.     

Като част от благотворителната кампания вестник „Асеновградски новинар” ще дари в банковата сметка на Ники приходите от разпространението на броевете си за месец декември.И

   Нека направим така, че ПОДАДЕНАТА РЪКА ЗА НИКИ БЪДЕ СИЛНА И ПЪЛНА С ПОДКРЕПА!

 

БАНКОВАТА ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА НА ИМЕТО НА НИКОЛАЙ ВЛАДИМИРОВ ИВАНОВ Е

  BIG UBBS BGSF   BG56UBBS0021088498330