Песента „Не те забравям“ е пореден пример за това, че има хора, които все още правят стойностна, докосваща душата, музика. Асеновградчани могат да се гордеят, че тази песен е дело на техния съгражданин Ефтим Чакъров, който разказа, специално за ТВ САТ КОМ, повече за своя проект, за избора на изпълнители на песента и тяхното участие на конкурса „Бургас и морето“. Стиховете на „Не те забравям“ са на поета Красимир Трифонов и заедно с него, Ефтим Чакъров решава да подари песента на младите таланти – Дани Илиева и Емин Ал-Джунейд. Дани е от Карлово и се занимава с музика от 7-годишна, през изминалата година има над 30 участия на концерти и конкурси и 16 отличия. Едва на 16 години, тя е най-младият участник в настоящото издание на конкурса „Бургас и морето“. Емин е един от малкото пеещи спортисти, които покоряват музикални върхове. Той е студент първа година в университет в Холандия. Вече има отличия от редица национални и международни певчески конкурси.

След като Дани и Емин вече преминаха селекцията е ясно, че те ще участват на финалния концерт на 30 юли в Летния театър на Бургас. Всеки, който хареса песента „Не те забравям“, изпълнена от младите таланти, може да ги подкрепи, като гласува:

Гласуване за песента „Не те забравям“

Тук може да чуете песента:

Няма как да не споменем и че в песента има още нещо асеновградско – в нея има звук на баян, изсвирен от асеновградчанина Ангел Маринов, а всички бек вокали са изпълнени от джаз певицата Веси Пашалиева. Подробности може да научите в понеделник в новинарската ни емисия от 19:30 ч. и 22:00 ч.